Vaša košarica
   
V košarici trenutno ni izdelkov.

Kontakt

KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in
plastičnih izdelkov d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu

Industrijska prodajalna
t:   01 70 95 407
e:   spletna.trgovina@alveus.si

Čas delovanja trgovine
pon. - pet.:   od 7 do 16 h
sobota:   od 8 do 12 h
 


Cene veljajo samo za spletno trgovino.certifikat tüv 2015

Ploskovno vsadna

Podrobno iskanje
Naziv izdelka: Material:
Družina: Barva/Površinska struktura
Izvedba: Način vgradnje:
Cena od: do: Širina omarice: Št. posod:


Ploskovno vsadna pomivalna korita (S)   Ploskovno vsadna pomivalna korita vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi korit omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna. Razpoložljivih kombinacij je nešteto, dimenzije posod pa so prav tako lahko povsem poljubne.
Oznaka pomivalni - kuhinjsko korito v nazivu je S.


Stylux

Alveus STYLUX

Kuhinja je postala osrednji prostor sodobnih interjerjev, kjer bije srce družine in se tkejo najpomembnejše vezi doma.

ALVEUS vam bo ogrel srce z novo družino pomivalnih korit Stylux, ki sodijo v vrh sodobnih oblikovalskih rešitev. Izbirate lahko med privlačnimi sedmimi modeli korit različnih dimenzij izdelanih iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18/10 debeline 1 mm, obogatenih z inovativno in oblikovno dovršeno široko paleto dodatne opreme.Z dovršenimi detajli in precizno izdelavo korit Stylux zlezejo pod kožo tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Edinstven in prepoznaven značaj je nadgrajen s kvadratno oblikovanim gumbom POP-UP sifona. Radiji velikosti zgolj 10 mm in globine posod 200 mm ustvarijo dodaten prostor za udobnejšo uporabo korit ter omogočajo enostavno čiščenje in s tem visoko stopnjo higiene.
Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


monarch

Alveus QUADRIX Monarch

Pomivalna korita Quadrix Monarch tržne znamke Alveus je dodan plemenit odtenek nerjavnega jekla.
Modeli Quadrix Monarch se v vaši kuhinji lahko zalesketajo v zlatem ali antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku. Všečnost in funkcionalnost smo dopolnili s dodatno opremo (lesena ali steklena deska za rezanje, nerjavna odcejalna posodica).

Alveus Quadrix Monarch collection lahko dopolnite z kuhinjskaimi pipami Alveus.


Alveus QUADRIX

Alveus QUADRIX vam omogoča veliko ustvarjalno svobodo v kuhinji. Pomivalna korita so z izčiščenimi oblikami in pridihom najnovejših trendov namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom.

Na voljo je 5 modelov različnih dimenzij, z odprto možnostjo poljubnega kombiniranja postavitve posod. Narejeni so iz visoko kakovostnega in plemenitega nerjavnega jekla z nadpovprečno debelino pločevine. Njihova osnovna lastnost so majhni radiji 10 mm, kateri v kombinaciji z globino 200 mm zagotavljajo opazno povečanje pomivalnega prostora.

Z popolno vsadnim načinom vgradnje si v kuhinji ustvarimo enovito delovno površino, enotna linija roba korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje visokih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Alveus Quadrix vašo kuhinjo spremeni v eleganten a domačen prostor. Alveus Quadrix lahko dopolnite z kuhinjskaimi pipami Alveus.


Alveus LINE MAXIM

Najnovejša družina pomivalnih korit Alveus Line MAXIM modernega designa in čistih linij z inovativnimi in uporabnimi rešitvami kuhinjskih površin prestopa omejitve mokrega dela kuhinje.

Pomivalna korita Line Maxim so s pomočjo raznolike in številne dodatne opreme zelo olajšajo delo v kuhinji. Uporabne rešitve pri pomivanju posode in pripravi hrane znane pri pomivalnih korit najvišjega cenovnega razreda in za zahtevne uporabnike so sedaj na voljo tudi po dostopnih cenah.

V opremi je namreč že standardno bogata dodatna oprema, kot so nerjaveča odcejalna posoda oz. pladenj, steklena deska za rezanje ter gumb pop-up za avtomatsko zapiranje in odpiranje iztoka. Vse odcejalne posode in pladnje lahko uporabite tako na mali kot veliki posodi, navdušuje pa tudi drsenje velikih rezalnih desk po celotni površini pomivalnega korita. Sestavljanje različnih kombinacij dodatne opreme je zelo enostavno in se lahko v celoti prilagodi vašim potrebam. Alveus Line maxim lahko dopolnite z kuhinjskaimi pipami Alveus.

Njihova razlikovalna lastnost je poglobljena malo posoda. Izdelani iz kvalitetnega nerjavnega jekla so na voljo v treh površinskih strukturah Satin, Leinen.


Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se