Vaša košarica
   
V košarici trenutno ni izdelkov.

Kontakt

KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in
plastičnih izdelkov d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu

Industrijska prodajalna
t:   01 70 95 407
e:   spletna.trgovina@alveus.si

Čas delovanja trgovine
pon. - pet.:   od 7 do 16 h
sobota:   od 8 do 12 h
 


Cene veljajo samo za spletno trgovino.certifikat tüv 2015

Popolnoma vsadna

Podrobno iskanje
Naziv izdelka: Material:
Družina: Barva/Površinska struktura
Izvedba: Način vgradnje:
Cena od: do: Širina omarice: Št. posod:


Popolnoma vsadna pomivalna korita (F)     

 

Popolnoma vsadna pomivalna korita se vgradijo na kuhinjski pult. Sistem te vrste vgradnje predstavlja prednost, saj enotna linija roba
korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje potrebnih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Tako odprte možnosti omogočajo uporabniku uresničevanje še tako zahtevnih zamisli.
Oznaka popolnoma vsadnega pomivalnega korita v nazivu je  F.
 Stylux

Alveus STYLUX

Kuhinja je postala osrednji prostor sodobnih interjerjev, kjer bije srce družine in se tkejo najpomembnejše vezi doma.

ALVEUS vam bo ogrel srce z novo družino pomivalnih korit Stylux, ki sodijo v vrh sodobnih oblikovalskih rešitev. Izbirate lahko med privlačnimi sedmimi modeli korit različnih dimenzij izdelanih iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18/10 debeline 1 mm, obogatenih z inovativno in oblikovno dovršeno široko paleto dodatne opreme.Z dovršenimi detajli in precizno izdelavo korit Stylux zlezejo pod kožo tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Edinstven in prepoznaven značaj je nadgrajen s kvadratno oblikovanim gumbom POP-UP sifona. Radiji velikosti zgolj 10 mm in globine posod 200 mm ustvarijo dodaten prostor za udobnejšo uporabo korit ter omogočajo enostavno čiščenje in s tem visoko stopnjo higiene.


Pure

Alveus PURE

Pomivalna korita Pure bodo zagotovo prevzeli pozornost v vaši kuhinji. Vaš pogled bo občudoval
prefinjen dizajn, čiste linije in brezhiben sijaj čudovitih korit Pure. Ogromne posode bodo
v vas vzbudile željo po neprestanem pomivanju posode. Radij posod 15mm . Nadgrajeni so z F in S vgradnjo.

Kuhinjsko pomivalno korito skupine PURE lahko dopolnite z kuhinjsko pipo Alveus iz standardnega prodajnega programa.


Alveus QUADRIX monarch

V skupino pomivalnih kuhinjskih korit Monarch collection smo asortimentu družin vključili Quadrix Monarch  tržne znamke Alveus dodali dve plemeniti odtenki nerjavnega jekla. Določeni modeli pomivalnikov se v vaši kuhinji lahko zalesketajo v zlatem ali antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku. Všečnost in funkcionalnost smo dopolnili z dodatno opremo (lesena ali steklena deska za rezanje, nerjavna odcejalna posodica).

Kuhinjsko pomivalno korito skupine QUADRIX Monarch lahko dopolnite z kuhinjsko pipo Alveus iz standardnega prodajnega programa.


Alveus QUADRIX

Alveus QUADRIX vam omogoča veliko ustvarjalno svobodo v kuhinji. Pomivalna korita so z izčiščenimi oblikami in pridihom najnovejših trendov namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom.

Na voljo je 5 modelov različnih dimenzij, z odprto možnostjo poljubnega kombiniranja postavitve posod. Narejeni so iz visoko kakovostnega in plemenitega nerjavnega jekla z nadpovprečno debelino pločevine. Njihova osnovna lastnost so majhni radiji 10 mm, kateri v kombinaciji z globino 200 mm zagotavljajo opazno povečanje pomivalnega prostora.

Z popolno vsadnim načinom vgradnje si v kuhinji ustvarimo enovito delovno površino, enotna linija roba korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje visokih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Alveus Quadrix vašo kuhinjo spremeni v eleganten a domačen prostor.


Alveus LINE MAXIM

Najnovejša družina pomivalnih korit Alveus Line MAXIM modernega designa in čistih linij z inovativnimi in uporabnimi rešitvami kuhinjskih površin prestopa omejitve mokrega dela kuhinje.

Pomivalna korita Alveus Line s pomočjo raznolike in številne dodatne opreme zelo olajšajo delo v kuhinji. Uporabne rešitve pri pomivanju posode in pripravi hrane znane pri pomivalnih korit najvišjega cenovnega razreda in za zahtevne uporabnike so sedaj na voljo tudi po dostopnih cenah.

V opremi Comfort je namreč že standardno priložena bogata dodatna opremo, kot so nerjaveča odcejalna posoda oz. pladenj, steklena deska za rezanje ter gumb pop-up za avtomatsko zapiranje in odpiranje iztoka. Vse odcejalne posode in pladnje lahko uporabite tako na mali kot veliki posodi, navdušuje pa tudi drsenje velikih rezalnih desk po celotni površini pomivalnega korita. Sestavljanje različnih kombinacij dodatne opreme je zelo enostavno in se lahko v celoti prilagodi vašim potrebam.

Izbirate lahko med v 9-imi različnimi modeli, med katerimi so nekateri z oznako +. Njihova razlikovalna lastnost je poglobljena malo posoda. Izdelani iz kvalitetnega nerjavnega jekla so na voljo v treh površinskih strukturah Satin, Leinen.

 
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se