Vaša košarica
   
V košarici trenutno ni izdelkov.

Kontakt

KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in
plastičnih izdelkov d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu

Industrijska prodajalna
t:   01 70 95 407
e:   spletna.trgovina@alveus.si

Čas delovanja trgovine
pon. - pet.:   od 7 do 16 h
sobota:   od 8 do 12 h
 


Cene veljajo samo za spletno trgovino.certifikat tüv 2015

Vgradne posode

Podrobno iskanje
Naziv izdelka: Material:
Družina: Barva/Površinska struktura
Izvedba: Način vgradnje:
Cena od: do: Širina omarice: Št. posod:

 

Vgradne pomivalne posode     


Vgradne posode omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob posode prekrije kuhinjska površina pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka vgradnja omogoča večje delovne površine, ter hkrati poljubno kombiniranje posod različnih dimenzij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.


monarch

Alveus QUADRIX 120 Monarch

S skupino pomivalnih korito QUADRIX 120 Monarch smo tržnI znamkI Alveus dodali plemenit barvni odtenek nerjavnega jekla. Tako se posoda QUADRIX 120 Monarch v vaši kuhinji zalesketa v Antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku.

Kuhinjsko korito Quadrix 120 iz skupine Monarch collection lahko dopolnite z armaturami Alveus iz standardnega prodajnega programa.


Alveus VARIANT Monarch

S pomivalnim kuhinjskim koritom Monarch VARIANT smo asortimentu pomivalnikov tržne znamke Alveus dodali TRI plemenite odtenke nerjavnega jekla. Določeni modeli pomivalnikov se v vaši kuhinji lahko zalesketajo v zlatem, bronastem ali antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku.

 

Quadrix

Alveus QUADRIX

Alveus QUADRIX vam omogoča veliko ustvarjalno svobodo v kuhinji. Pomivalna korita so z izčiščenimi oblikami in pridihom najnovejših trendov namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom.

Na voljo je 5 modelov različnih dimenzij, z odprto možnostjo poljubnega kombiniranja postavitve posod. Narejeni so iz visoko kakovostnega in plemenitega nerjavnega jekla z nadpovprečno debelino pločevine. Njihova osnovna lastnost so majhni radiji 10 mm, kateri v kombinaciji z globino 200 mm zagotavljajo opazno povečanje pomivalnega prostora.

Pri vgradnih posodah, katere se vgradijo s spodnje strani pulta dosežemo, da rob korita prekrije kuhinjski pult, kar nam omogoči večje delovne površine, odsotnost razmejitvenih robov pa pripomore k preprostemu vzdrževanju dobrih higienskih razmer in veliki všečnosti kuhinje.


Alveus DUO

Družina pomivalnih korit Duo obsega 8 modelov vgradnih oz. podmontažnih korit, kateri se krasno vklopijo v kuhinjske pulte iz naravnega kamna, kompozitnih materialov ali vodoodporno obdelanega lesa.

Vgradijo se s spodnje strani pulta, tako da rob pomivalnika prekrije kuhinjski pult. Izdelani so iz visoko kakovostnega nerjavnega jekla v površinski strukturi Satin. Na voljo so v različnih dimenzijah in oblikah. Vsi so standardno opremljeni z pop-up sifonom, k kuhinjskim koritom pa lahko izberete številno dodatno opremo kot so lesene rezalne deske, odcejalne posode in košarice in odcejalnik za krožnike iz nerjavnega jekla.


Alveus VARIANT

Z raznovrstnimi kombinacijami vgradnih posod lahko poljubno uresničite svoje želje in potrebe. Na voljo imate 10 modelov različnih oblik in dimenzij, ki se vgradijo s spodnje strani kuhinjskega pulta iz vodoodpornega materiala kot so naravni kamen ali kompozitni materiali. Posode so izdelane iz nerjavnega jekla v Satin površinski strukturi. Poleg pestre palete posod vam je na voljo tudi številna dodatna oprema.


Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se