Vaša košarica
   
V košarici trenutno ni izdelkov.

Kontakt

KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in
plastičnih izdelkov d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu

Industrijska prodajalna
t:   01 70 95 407
e:   spletna.trgovina@alveus.si

Čas delovanja trgovine
pon. - pet.:   od 7 do 16 h
sobota:   od 8 do 12 h
 


Cene veljajo samo za spletno trgovino.certifikat tüv 2015

Vsadna

Podrobno iskanje
Naziv izdelka: Material:
Družina: Barva/Površinska struktura
Izvedba: Način vgradnje:
Cena od: do: Širina omarice: Št. posod:


Vsadna pomivalna korita     

 
 Vsadna pomivalna korita se vgradijo v kuhinjski pult in so del zvezne delovne površine. Izdela se izrez ustrezne velikosti, korito se
 vanj vstavi z gornje strani in pritrdi s priloženimi sponami.


 

karat


Alveus Karat

Pomivalniki Karat bodo v vaš dom vnesli elegantno kreativnost v barvi po vaši želji. Pomivalna korita so izdelana za zelo zahtevne uporabnike, ki poleg brezkompromisne kakovosti zahtevajo tudi najsodobnejši dizajn ter si drznejo poseči po čem drugačnem. Izbirate lahko med štirimi osupljivimi dizajni različnih izvedb in barv.

Toplotno obdelano steklo izboljša mehanske lastnosti stekla tako, da bistveno poveča njegovo trdnost. Zato so pomivalna kuhinjska korita Karat navkljub svojemu sodobnemu videzu predvsem zelo kompaktni in trdni.Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.

   

 

Glassix

Alveus WAVE

Kuhinjsaka korita Wave bodo v vaš dom vnesli elegantno kreativnost v barvi po vaši želji.
Izbirate lahko med štirimi osupljivimi dizajni različnih izvedb in barv.

Toplotna obdelava (kaljenje) steklo izboljša mehanske lastnosti stekla tako, da bistveno poveča njegovo trdnost. Zato so kuhinjska korita Glasix navkljub svojemu preprostemu videzu predvsem
kompaktni in trdni. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


   

 
Crystalix

Alveus CRYSTALIX

S Kuhinjskimi pomivalnimi koriti družine Crystalix boste z vašo ustvarjalnostjo vnesli eleganco v vaš dom.
Namenjeni so naj-zahtevnejšim uporabnikom, ki poleg brezkompromisne kakovosti zahtevajo tudi najsodobnejšo obliko. Pomivalniki Crystalix so na voljo v treh različnih modelih ter v dveh barvah stekla – beli in črni. Narejeni so iz visoko kakovostnega in plemenitega nerjavnega jekla z nadpovprečno debelino pločevine ter iz kaljenega stekla debeline 10 mm. Njihova osnovna lastnost so majhni radiji (10 mm), ki v kombinaciji z 200 mm globine posod zagotavljajo opazno povečanje pomivalnega prostora.

Toplotno obdelano steklo izboljša mehanske lastnosti stekla tako, da bistveno poveča njegovo trdnost. Zato so pomivalna kuhinjska korita Crystalix navkljub svojemu sodobnemu videzu predvsem zelo kompaktni in trdni.Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Glassix 20 img

Alveus Glassix

S kuhinjskimi pomivalnimi koriti družine Glasix boste z vašo ustvarjalnostjo vnesli preprostost v vaš
dom. Namenjeni so preprostim uporabnikom, ki poleg brezkompromisne kakovosti zahtevajo
tudi sodobnejšo obliko. Na voljo sta dva modela ter dva barvna odtenka - bel in črn. Narejeni
so iz visoko kakovostnega plemenitega nerjavnega jekla z nadpovprečno debelino pločevine ter iz
kaljenega varnostnega stekla debeline 10 mm..

Toplotna obdelava (kaljenje) steklo izboljša mehanske lastnosti stekla tako, da bistveno poveča njegovo trdnost. Zato so kuhinjska korita Glasix navkljub svojemu preprostemu videzu predvsem
kompaktni in trdni. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo. 

Alveus LINE MAXIM

Pomivalniki Line Maxim s pomočjo raznolike in številne dodatne opreme zelo olajšajo delo v kuhinji.
Pomivalniki se lahko opremijo z bogato dodatno opremo kot so nerjaveča odcejalna posoda oz.
pladenj, steklena deska za rezanje ter gumb pop-up za avtomatsko zapiranje in odpiranje iztoka.
Vse odcejalne posode in pladnje lahko uporabite tako na malem kot velikem koritu pomivalnika,
navdušuje pa tudi drsenje velikih rezalnih desk po celotni površini pomivalnika ali velikega korita.
Sestavljanje različnih kombinacij dodatne opreme je zelo enostavno in se lahko v celoti prilagodi vašim
potrebam. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


 
     

Alveus LINE Monarch

Kuhinjsko korito LINE Monarch je predstavljen v treh plemenitih odtenkov nerjavnega jekla. Modeli kuhinjskega korita LINE Monarch se v vaši kuhinji lahko zalesketajo v zlatem, bronastem ali antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku. Všečnost in funkcionalnost smo dopolnili s priloženo ali dodatno opremo (lesena ali steklena deska za rezanje, nerjavna odcejalna posodica ali dodan POP-UP sifon).

Pomivalna korita iz skupine LINE Monarch lahko dopolnite z armaturami Alveus Monarch.


Form 30 Monarch

Alveus FORM 30 Monarch

Pomivalno kuhinjsko korito FORM Monarch ima tri plemenite odtenke nerjavnega jekla. Model LINE Monarch se v vaši kuhinji lahko zalesketa v zlatem, bronastem ali antracitnem odtenku. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku. Všečnost in funkcionalnost smo dopolnili z leseno dodatno opremo.

Pomivalno korito FORM 30 Monarch lahko kombinirate z kuhinjska pipa Alveus Monarch.


Alveus VISION

Pomivalna korita Alveus Vision so kuhinja v malem, polni novih idej.

Oblika je prilagojena zahtevam sodobnih kuharjev, ki pričakujejo veliko uporabnost in pomoč. Velika pomivalna korita in odcejalne površine omogočajo zelo enostavno pomivanje in odcejanje. Posebnost predstavlja dodatna odcejalna površina z odtokom, ki je primerna za odlaganje gobice ali odlivanje tekočih ostankov. Korito pa je v celoti oblikovan tako, da omogoča stekanje vode v iztok z vseh odcejalnih površin, njihovo uporabnost dopolni tudi nastavljanje iztoka vode iz pomivalne posode. Alveus Vision lahko poimenujemo kar oblika prihodnosti. Izdelan iz trpežnega, žlahtnega nerjavnega jekla nadstandardne debeline, ki mu omogoča togost in dolgo življenjsko dobo. Način izdelave robov pa enostavno čiščenje in visoko stopnjo higiene.

Estetsko všečnost in funkcionalno uporabnost smo dopolnili še s priloženo opremo (lesena deska za rezanje, nerjavna odcejalna posoda in pop-up sifon). Rezalna deska iz žlahtnega orehovega lesa z drsenjem po celotni dolžini korita omogoča največjo prilagodljivost, samostojno odcejalno posodo pa lahko po želji položite v večjo ali manjšo posodo korita, nerjavno jeklo pa vam hkrati omogoča tudi pranje le-te v pomivalnem stroju.
Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus PRAKTIK

Sodobne linije kuhinjskih korit Alveus PRAKTIK v kuhinjo vnesejo pridih estetike in funkcionalnosti. Njihova značilnost sta izjemna globina (do 260mm) in velikost pomivalnega korita, kar v skupni kombinaciji močno olajša celotno delo v kuhinji. Na voljo je 6 različnih modelov, kjer lahko izbirate med koriti z različnim številom posod, z ali brez odcejalne površine, različnih dimenzij in oblik. Modele z odcejalno površino pa lahko poljubno vgradite z posodo na levi ali desni strani (so reverzibilni). Raznovrstna pripadajoča oprema (do 8 kosov) zagotavlja izjemno uporabnost in izrabo delovnih površin. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus PIXEL

Drugačnost pomivalnih korit Alveus Pixel se odraža v velikosti pomivalne posode, domiselno oblikovani odcejalni površini ter prilegajoči se stekleni deski za rezanje, ki se prilega vsem modelom in je uporabna tako na odcejalni površini kot velikem pomivalnem koritu z možnostjo drsenja. Globina velikega pomivalnega korita je 190 mm, proste odcejalne površine so primerne za odcejanje tako kozarcev kot posod majhnih in velikih dimenzij. Vsi modeli Pixel so vam na voljo v Satin in Microleinen površinski strukturi plemenitega nerjavnega jekla. Njihove karakteristike zagotovo poskrbijo za eleganten izgled vaše kuhinje. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus CUBO

Pomivalno korito Alveus Cubo je brezčasen.
Oblikovan moderno in minimalistično je na voljo v 8-ih različnih modelih in pestri barvni paleti visokokakovostnega Algranit kompozitnega materiala. Visoko stopnjo funkcionalnosti omogoča globoka pomivalna posoda (globina velike posode do 230 mm, globina male posode do 151 mm), ki v kombinaciji z majhnimi radiji v top aktualnem designu ustvari opazno povečanje pomivalnega prostora. Izstopajoča lastnost so tudi ravne linije, ki poleg gladke površine celotnega kuhinjska korita omogočajo enostavno čiščenje ter vzdrževanje visokih higienskih razmer.

Dodatno pomoč za delo vam nudi dodatna oprema, ki se popolnoma prilega obliki korita. Lična deska za rezanje iz bukovega lesa je oblikovana zelo premišljeno in omogoča visoko stopnjo uporabnosti. Poleg lesene deske sta vam na voljo tudi dve odcejalni posodi iz nerjavnega jekla. Izbirate lahko med plitkejšo in globljo posodo, v njih pa lahko odcedite pomite skodelice, kozarce, oprano zelenjavo ali olupite sadje. Alveus Cubo vam nudi kakovost, funkcionalnost in sodobnost v enem.
Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus FUTUR

Družino pomivalnega korita Alveus FUTUR odlikuje njihova značilna zaobljena oblika, katera poudarja osebni značaj vaše kuhinje. Izbirate lahko med osmimi modeli iz plemenitega nerjavnega jekla. Vsi modeli imajo nadpovprečno globino velike posode 195 mm, ki so standardno opremljeni z pop-up sifonom, nekaterim modelom pa je tudi že dodana odcejalna posoda iz nerjavnega jekla. Izvedbe iz plemenitega nerjavnega jekla so možne v površinskih strukturah Satin, Leinen in Microleinen, kar se lepo poda tradicionalnim ali najsodobnejšim kuhinjam.
Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus FUTUR Algranit

Družino pomivalnih korit Alveus FUTUR Algranit odlikuje njihova značilna zaobljena oblika, katera poudarja osebni značaj vaše kuhinje. Izbirate lahko med osmimi modeli izdelanih iz kompozitnega materiala Algranit. Vsi modeli imajo globino velike posode 200 mm, ter so standardno opremljeni z pop-up sifonom, nekaterim modelom pa je tudi že dodana odcejalna posoda iz nerjavnega jekla. Izvedbe iz kompozitnega materiala Algranit so na voljo v pestri barvni paleti, katero sestavlja 8 različnih barv, kar se lepo poda tradicionalnim ali najsodobnejšim kuhinjam.
Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus LINE

Pomivalno kuhinjsko korito Line s pomočjo različne in številne dodatne opreme olajšajo delo v kuhinji. Uporabne rešitve pri pomivanju posode in pripravi hrane znane pri pomivalnikih najvišjega cenovnega razreda in za zahtevne uporabnike so sedaj na voljo tudi po dostopnih cenah.

Sestavljanje različnih kombinacij dodatne opreme je zelo enostavno in se v celoti prilagodi vašim
potrebam. Pomivalno korito Line so izdelani iz kakovostnega nerjavnega jekla in so na voljo v Satinirani in Leinen površinski strukturi. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus LUX Algranit

Pomivalno korito Alveus LUX je izdelan iz visoko kvalitetnega Algranit kompozitnega materiala v 8-ih različnih barvah. Njegova posebnost je v velikosti pomivalne posode, katera v kombinaciji z majhnimi radiji opazno poveča pomivalni prostor posode. Njegova značilnost je tudi funkcionalno oblikovana odcejalna površina, katera omogoča hitro odtekanje vode ter odlaganje večjih ali manjših posod. Hkrati pa gladka površina omogoča enostavno čiščenje in visoko stopnjo higiene. Na voljo imate kot dodatno opremo tudi leseno desko za rezanje in odcejalno košarico, ki se popolnoma prilegata oblikam kuhinjska korita.  Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus ELEGANT

Različne velikosti posod in kombinacije le-teh z odcejalno površino ali brez nje sestavljajo pestro družino pomivalnih kuhinjskih korit Elegant. Globina velike posode je nadpovprečna in meri 190 mm. Izbirate lahko med 6-mi modeli v Satin, Leinen in Microleinen površinski strukturi nerjavnega jekla in pestro izbiro dodatne opreme. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus FORM

Družini pomivalnih korit Form je lastna zasnova prijaznih organskih oblik in čistost potez. Okrogla oblika posod in odcejalnih površin je funkcionalna in preprosta za čiščenje. Na voljo imate 5 različnih modelov v površinskih strukturah Satin, Leinen in Microleinen nerjavnega jekla, katere dopolni prilegajoča dodatna oprema. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Alveus BASIC

Najbolj osnovni razred pomivalnih korit BASIC je na voljo v 9-ih različnih modelih in z zelo ugodno ceno. Izbirate lahko med enojnimi z ali brez odcejalne površine različnih dimenzij in oblik, ter dvojnimi. Na voljo so v površinski strukturi Satin in Leinen nerjavnega jekla z možnostjo izbire različne dodatne opreme. Kuhinjske pipe Alveus se kombinirajo v vsako kuhinjo.


Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se