Vaša košarica
   
V košarici trenutno ni izdelkov.

Kontakt

KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in
plastičnih izdelkov d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu

Industrijska prodajalna
t:   01 70 95 407
e:   spletna.trgovina@alveus.si

Čas delovanja trgovine
pon. - pet.:   od 7 do 16 h
sobota:   od 8 do 12 h
 


Cene veljajo samo za spletno trgovino.certifikat tüv 2015

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Pogoji poslovanja


Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate Spletne trgovine Alveus. Podjetje Kovinoplastika Lož d.d. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.trgovina.alveus.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si pred oddajo naročila ogledate aktualne pogoje poslovanja.


Varnost nakupa in reklamacije


Spletna stran www.trgovina.alveus.si (v nadaljevanju Spletna stran) je spletna prodajalna v lasti podjetja Kovinoplastika Lož d.d., Cesta 19. oktobra 57, 1386 Stari trg pri Ložu (v nadaljevanju Prodajalec).

Za informacije v zvezi z Vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete na našo telefonsko številko: (1) 70 95 407 ali pošljete e-pošto na naslov: spletna.trgovina@alveus.si

Podano naročilo za nakup pomeni sklenitev prodajne pogodbe. Prodajno pogodbo lahko sklenejo samo kupci, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Ta prodajna pogodba oziroma naročilo za nakup je shranjeno pri Prodajalcu in ga lahko kupec po pisnem zahtevku dobi kadarkoli v roku 5 let od opravljenega naročila. Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na naši Spletni strani skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja Spletne strani. Več o varovanju zasebnosti si preberite v pravnih obvestilih. Prodajalec ima pred dostavo blaga pravico kontaktirati kupca preko telefona ali e-pošte z namenom preverjanja posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da na podlagi posredovanih podatkov ne more stopiti v stik s kupcem, lahko Prodajalec smatra podano naročilo za nakup kot nično.


Poškodbe izdelka


Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljavca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške Kovinoplastika Lož d.d. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem roku poslali kupcu nov izdelek.

V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na spletna.trgovina@alveus.si, ali tel. št.: (1) 70 95 407. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov spletna.trgovina@alveus.si. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.


Dostava


Naročeno blago boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. Rok dobave bo posameznemu naročniku naknadno sporočen v 2 delovnih dnevih od dneva naročila na elektronski naslov. (Opomba: Za kompozitne  pomivalnike Algranit je rok dobave lahko tudi nekoliko daljši). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.


Možnost plačil v spletni trgovini:


Plačilo po povzetju


Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu. Veljavna cena izdelka je tista, ki je objavljena na dan naročila.

Stroški dostave znašajo 6,00 € (z DDV), kateri se obračunajo na posamezno naročilo (ena pošiljka) in ne na posamezen kos, njegovo težo ali velikost. V primeru enkratnega naročila nad 200 €dostava brezplačna.

Navedene cene produktov na spletni strani veljajo samo za spletno trgovino. Ponudba in cene veljajo do odprodaje zalog, oziroma do vašega pisnega preklica naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Vse blago je obdavčeno po 20% davčni stopnji. Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Pridružujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v katalogu, na internetni strani in ostalih oglasih, brez predhodne najave.

V primeru, da s kupljenim blagom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam morate blago vrniti v roku 15 dni od dneva prejema pošiljke, da odstopate od pogodbe, pri čemer vam ni potrebno navajati razloga. Blago morate vrniti v roku 15 dni od dneva oddaje sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške vračila nosi naročnik, vrnjena pošiljka pa naj bo naslovljena na je naslov:

Kovinoplastika Lož d.d.
Cesta 19. oktobra 57,
1386 Stari trg pri Ložu

Po želji vam blago zamenjamo za drugo.
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Želimo vam ugoden nakup!

Kovinoplastika Lož d.d.

Tel: (1) 70 95 407
Fax: (1) 70 95 372
E pošta: spletna.trgovina@alveus.si


Obveznosti izdajanja in sprejemanja računov

Vračilo izrabljene opreme


Odpadna električna in elektronska oprema (OEEO) je zaradi svoje sestave in vsebnosti nevarnih sestavin posebna vrsta odpadkov, zato jo je potrebno ločevati od ostalih odpadkov ter ustrezno obdelati in predelati. V ta namen vas obveščamo, da lahko vašo odsluženo električno in elektronsko opremo brezplačno oddate v zbiralnice družbe ZEOS d.o.o., ki v našem imenu zagotavlja ustrezno ravnanje z OEEO. Vam najbližjo in najustreznejšo lokacijo oddaje OEEO ter ostale informacije lahko najdete na povezavi www.zeos.si.VIZITKA PODJETJA


Ime:   KOVINOPLASTIKA LOŽ, Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.d.
Ulica:   Cesta 19. oktobra 57
Mesto:   Lož, Stari trg pri Ložu
Poštna številka:   1386
Država:   Slovenija
Telefon:   00386 (0)1 70 95 100
Fax:   00386 (0)1 70 58 466
E-mail naslov:   info@kovinoplastika.si
Spletno mesto:   www.kovinoplastika.si
ID za DDV:   SI43197507
Matična številka:   5041058
Poslovni račun:   02922-0014583751

Nova Ljubljanska banka d.d,
Trg republike 2,
1520 Ljubljana:  
IBAN: SI56029220014583751, SWIFT/BIC: LJBASI2X  


Raiffeisen Zentralbank AG,
Am Stadpark 9,
1030 WIEN:  
IBAN: AT413100000154004940, SWIFT/BIC: RZBAATWW

Št. reg. vložka:   1/00041/00T
Osnovni kapital:   11.790.481,56 €
     
Predsednik uprave:   Peter Nelec
Član uprave:   Slavica Čuk
    mag. Aleš Tišler
     
Nadzorni svet:
   
Predsednik:   Branko Troha
Namestnik predsednika:   Anton Nahtigal
Člani:   Marjan Vampelj
Aleš Hoge
Elvedin Terzić
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se